Novinka INTENSIVE PROPOLIS+ od INSTITUT ESTHEDERM: kompletní řešení nedokonalostí a stárnutí

Novinka INTENSIVE PROPOLIS+ od INSTITUT ESTHEDERM: kompletní řešení nedokonalostí a stárnutí

PROPOLIS: TROJITÝ ÚČINEK

Propolis přirozeně obsahuje velké množství aktivních molekul, část z nich je výborně indikována pro léčbu a prevenci akné. Vysoce efektivní složení se 100% přírodními aktivními ingrediencemi, je vhodné pro léčbu akné v dospělém věku.

ČISTÍ A PŮSOBÍ PROTI NEDOKONALOSTEM

Kyselina salicylová a zinek jsou protizánětlivé, antibakteriální molekuly s hojivým účinkem. Flavonoidy a fenolické

kyseliny (galangin, pinocembrin, kofein) zastavují růst bakterii (zejména C. Acne - odpovědné za akné).

ANTIOXIDAČNÍ ÚČINEK

Flavonoidy inhibují oxidaci lipidů a zachycují volné radikály, které způsobují předčasné stárnutí. Kyselina ferulová, silný antioxidant a strážce vitamínu C je účinný bojovník proti vráskám, speciální způsobeným znečištěným prostředím.

REGENERACE

Propolis podporuje regeneraci tkání a hojivé procesy podporou tvorby kolagenu, esenciální složkou

v dermis, jeho množství postupně se věkem ztrácí.

INTENSIVE PROPOLIS + NABÍZÍ PÉČE PRO NÁDHERNÚ PLEŤ V KAŽDÉM VĚKU

Akné v adolescentním věku může v dospělosti často přejít k občasným zánětům, které se vždy zhoršují se stresem a znečištěným prostředím.

Akné v dospělosti je zánětlivé s méně černými tečkami než v pubertálním období. Je charakteristické menším počtem zánětů, lokalizovaných hlavně na dolní části obličeje (kontury obličeje, čelisti).

Toto akné se zhoršuje před menstruací nebo v náročném stresovém období. Nošení roušek tomuto fenoménu také velmi nepomáhá. Podle francouzské studie (Rocha and Bagatin, 2018) má až 40% žen přetrvávající akné, polovina z nich má jizvy, 78% z nich se zhoršuje akné před menstruací a 90% má zkušenost se znaménky po akné. Faktory ovlivňující vznik akné a nedokonalostí jsou hlavně:

Životní styl: stres, kouření a alkohol zvyšuje produkci stresového hormonu kortizolu, hormonu, který zvyšuje tvorbu zánětu. Konzumace potravin s vysokým glykemickým indexem stimuluje mazové žlázy k aktivitě a způsobuje nedokonalosti.

Znečištění: volné radikály, oxidace squalénu- přirozená součást kožního mazu, spouští zánětlivou reakci, která zhoršuje akné. Toto může být navíc zhoršené díky opakovanému čištění nevhodnou čisticí péčí, která je moc drsná nebo nevhodná pro problematickou pokožku.

Hormonální nerovnováha: během měsíčního cyklu dochází k výkyvům v množství pohlavních hormonů, které ovlivňuje kvalitu pleti.

Dědičnost: rodinná historie akné byla objevena u 59% klientů, dá se to předpokládat za dědičný faktor.

A co stárnutí?

Ztráta tónu pokožky způsobuje viditelnější póry. Vznik vrásek komplikuje denní rutinu a způsobuje další problém pro ženy s nedokonalosťami.

Odpovědí Institut Esthederm na tyto problémy je nový INTENSIVE PROPOLIS +, kompletní řešení na nedokonalosti a známky stárnutí.

Pro maximální účinnost na vrásky a zároveň nedokonalosti, byla řada PROPOLIS + obohacen těmi najefekttívnejšími ingrediencemi z propolisu: kyselina salicylová, ZINEK & KYSELINA ferulová.

Mít nejvyšší kvalitu pokožky, vyhlazenou a rozjasněnou pleť je snem mnoho žen. Docílení sametově jemné a nemastné pokožky bez nedokonalostí je mise Institut Esthederm. Díky trojitému účinku propolisu + nabízí řešení pro všechny ženy, které bojují s nedokonalostmi a zároveň se známkami stárnutí.

Řada Propolis + je složena z Cellulárnej vody, která optimalizuje kvalitu buněčného cyklu.