INSTITUT ESTHEDERM ESTHE WHITE - ZÁŘIVÁ PLEŤ BEZ PIGMENTOVÝCH SKVRN A VRÁSEK

INSTITUT ESTHEDERM ESTHE WHITE - ZÁŘIVÁ PLEŤ BEZ PIGMENTOVÝCH SKVRN A VRÁSEK

ESTHE WHITE SYSTEM přináší nový přístup k "bělící" a "převýchovní" péče, který obnoví rovnováhu pigmentace, pokožku rozjasní a viditelně vyhladí.

Jak?

Aktivní spoluprací zasahující všechny epidermální buňky: melanocyty a keratinocyty. ESTHE WHITE SYSTEM je kombináciou dvoch slov ESTHE (rozjasnění a vyhlazení) a WHITE (intenzivní působení proti tmavý skvrnám) :

"ESTHE" - rozjasnění a vyhlazení

  • Mořský exopolysacharid - nová složka

Tato molekula, vylučovaná planktonem, cizeluje a brousí keratinocity (80% epidermálních buněk) a optimalizuje index lomu světla, což je nutné pro rozjasnění a vyhlazení kůže. Index lomu souvisí se vzájemnou soudržností buněk. Je to poměr mezi rychlostí světla mimo kůže a v kůži: čím je vyšší, tím více světla kůže odrazí, přičemž vzniká zářivost charakteristická pro rovnoměrnou pleť.

Výsledek: mikroreliéf je zjemněn, obnovuje se jas a zářivost.


"WHITE" - intenzivní působení proti tmavý skvrnám

  • technologie Hypopigmentaline

Hypopigmentaline je charakteristickým znakem péče ESTHE WHITE SYSTEM. Tato technologie velmi efektivně odstraňuje samotné příčiny vzniku pigmentových skvrn. Reguluje aktivity melanocytů (pigmentových buněk), čímž dlouhodobě koriguje stávající a zabraňuje vzniku nových pigmentových skvrn, které vznili působením slunce, věkem i skvrny po zánětu na pokožce.

Pigmentové skvrny je třeba vybělit, ale zároveň je třeba fungování pokožky převychovat k tomu, aby se chovala normálně a nevytvářela nové.

Vysoká účinnost je zabezpečená i díky patentům CELLULAR CARE a CELLULAR WATER. Energetické fungování buňky je díky těmto patentem a jejich účinným látkám optimalizované, aby si s plynoucím časem pokožka zachovávala zářivost. Je tak lépe chráněna proti stárnutí a faktorům prostředí.

ESTHE WHITE SYSTEM tvoří 5 vysoce výkonných produktů s klinicky ověřenou účinností: