VÁNOČNÍ DÁREK OD INSTITUT ESTHEDERM - Oslavte krásu spolu s námi a nechte se hýčkat

VÁNOČNÍ DÁREK OD INSTITUT ESTHEDERM - Oslavte krásu spolu s námi a nechte se hýčkat

Obdarujte se už nyní a získejte jako dárek skvělé Intensive Hyaluronic Eye Serum při koupi oblíbeného pleťového séra + krému.

KDYŽ SI ŠŤASTNÁ, SI NEJKRÁSNĚJŠÍ.


Děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám během celého roku projevovali! Abyste si příchozí svátky užili v plné kráse, připravili jsme si pro Vás i letos krásný vánoční dárek:

Při nákupu jakéhokoliv Pleťová séra + KRÉMU dostanete od nás jako dárek oblíbené Intensive Hyaluronic Eye Serum v hodnotě 42 EUR zcela zdarma.

Stačí, když si do objednávky přidáte jakýkoliv pleťový krém i sérum, a dárkový produkt Vám bude do objednávky automaticky vložen.

Ponuka je platná iba v našem oficiálním eshope www.esthederminstitut.cz a platí do vypredaní zásob, resp. do 31.12.2019.


ABYSTE BYLY ŠŤASTNÁ A KRÁSNA KAŽDÝ DEN, NAJDĚTE SI DENNĚ ALESPOŇ PÁR MINUT PRO SEBE.

Užijte si skutečnou profesionální péči o Vaši pleť i v domácím prostředí. Jak se denně pečovat o svou pokožku se dozvíte na https://www.esthederminstitut.cz/domaci-pece

Přidejte si nás na facebooku, lajkujte, sdílejte a budete o novinkách a akcích informováni jako první. Nebo Vás zajímají i fotky a novinky z esthedermového a artových prostředí? Sledujte nás na Instagrame ;)

Děkujeme!

KRÁSNÉ A POHODOVÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍCH SVÁTKů.

INSTITUT ESTHEDERM ESHOP

www.esthederminstitut.cz