Recenze kosmetiky INSTITUT ESTHEDERM z COOL BRNO BLOG

Recenze kosmetiky INSTITUT ESTHEDERM z COOL BRNO BLOG

Nedávno jsem se zúčastnila zajímavého eventu, kde jsem se blíže seznámila s kosmetikou Institut Esthederm – a opravdu mě tato značka zaujala. Jedná se totiž o výjimečně kvalitní kosmetiku, která nabízí produkty, které přesně odpovídají potřebám každého typu pleti.

V Chytré lékárně, která ve svých pobočkách na Kobližné a Panské ulici tento kosmetický brand nabízí, proběhla nedávno akce právě k této značce – u toho jsem nechyběla také já a tak jsem se o „Esthedermu“ dozvěděla něco víc – a ráda Vám prostřednictvím mého blogu tyto informace „předám“ – protože věřím, že Institut Esthederm nabízí opravdu vynikající produkty.

Základním mottem této značky je: „Když pokožka trpí, je lepší naučit ji správně fungovat, než ji nadměrně ošetřovat“ – a právě toto je vlastně základním principem všech produktů. Jejich cílem je totiž dodat pokožce takové látky, které podpoří její VLASTNÍ schopnosti obnovy, zachování pružnosti, jasu…zkrátka, hezkého, přirozeného a mladistvého vzhledu.Jak mi konzultantka této značky vysvětlila – produkty Institut Esthederm reagují tedy na to, co naší pokožce aktuálně schází a co je potřebuje doplnit. Pokud pokožce dodáme příliš mnoho jejích vlastních látek, ona sama si je pak přestane „vyrábět“, čímž si na určitý produkt (respektive jeho účinnou látku) vytvoří jakýsi „návyk. Je tedy určitě lepší podporovat vlastní činnost pokožky k vytváření prospěšných látek.


Úlohou INSTITUTu ESTHEDERM je převychovat pleť, neboli nastartovat správné fungování pleti zevnitř. Zkušenosti jsou takové, že pro nastartování „krásné pleti“ je nejúčinnější kombinace domácí péče a ošetření v kosmetickém salonu. Ideální je tedy navštěvovat kosmetický salon, kde Vás mohou touto kosmetikou také ošetřit – v Brně je to Institut krásy, který najdete na Panské ulici, přímo vedle Chytré lékárny.

Základním prvkem všech přípravků této značky je buněčná, „celulární“ voda, která má prokázáné velmi pozitivní účinky na naši pleť. Má totiž unikátní složení, identické jako voda těla. Poskytuje buňkám optimální prostředí pro jejich zdravý rozvoj a dodává jim energii. Právě tato voda je jedním z nejoblíbenějších produtků této značky – já sama ji používám už mnoho let a nedám na ni dopustit:)

Vynikající zkušenosti mám také s řadou Osmoclean, zejména s hloubkovým čistícím krémem, který má vynikající vlastnost na sebe navázat všechny nečistoty pleti. Otestovala jsem také náplasti pod oči, které jsou opravdu geniální „první pomocí“ – když se moc nevyspíte, nebo Vaše oční okolí není zrovna v dokonalé „formě“ – tyto nápasti dodají pleti spoustu prospěšných látek a efekt je okamžitý! Je rozhodně dobré mít něco takového „po ruce“:)

Každopádně – kosmetika Insitut Esthederm je opravdu skvělá. Reaguje totiž přesně na potřeby naší pleti, čímž dokáže nastartovat její správné fungování – zevnitř.

Na kosmetiku Institut Esthederm navíc teď probíhá v Chytré lékárně skvělá akce – při koupi jakéhokoliv krému a séra navíc získáte hodnotný dárek – zmiňovanou buněčnou vodu, čisticí produkt Osmoclean a rozjasňující čistící masku:)