Detoxikace a ochrana pleti s Institut Esthederm

Detoxikace a ochrana pleti s Institut Esthederm

Při přechodech ročních období je běžné, že se nám viditelně zhorší pleť, a to hlavně na jaře. Tělo signalizuje problematické projevy právě přes pokožku.

Jak detoxikovat pleť a eliminovat nepěkné projevy, které jsou projevem našeho životního stylu?

Prvním krokem je udělat si poctivé vyčištění pleti pomocí produktů z řady Esthederm Osmoclean. Jak správně postupovat najdete přehledně vysvětleny v článku na naší stránce (klik zde): Domácí péče o pleť s Institut Esthederm.

Až 7% vzduchu, který dýcháme, je prostřednictvím naší kůže. Nicméně, vzduch je stále více znečištěný, zejména v městském prostředí, což způsobuje velké škody na pokožce a předčasné stárnutí pokožky. Institut Esthederm nám nabízí řešení ve formě dvou skvělých produktech.

Před těmito škodlivými faktory životního prostředí vyvinul Institut Esthederm revoluční produkt CITY CREAM GLOBAL DAY CARE - Denní ochranný krém. Tento produkt péče o pleť působí jako ochranný štít, vytvoří na pokožce biologickou bariéru. Chrání Vaši pokožku před nepříznivým vnějším prostředím, zachycuje volné radikály a zároveň Vás chrání před sluncem.

City krém aplikujte ráno, na závěr péče po vyčištění pleti a až po aplikaci doporučeného denního krému (případně i séra).

No a na závěr ranní péče o pleť (před odchodem do práce) doporučujeme použít CITY PROTECT IN CELLIUM SPRAY - buněčná autoochrana a péče. Tento ochranný sprej chrání naši pokožku před nepříznivými vlivy životního prostředí, smogem, znečištěním, volnými radikály. Zároveň posiluje jeho přirozenou obranyschopnost, takže je lépe vybavena pro boj s foto-ageing. Přirozená obranyschopnost pokožky je posílena tak, aby lépe odolávala vnějším negativním vlivům v každodenním životě. Sprej aplikujte na obličej, tělo a vlasy ze vzdálenosti 20 cm. Je vhodný pro všechny typy pleti, dokonce i pro citlivou pleť, která je vystavena negativním vlivům životního prostředí.