ESTHEDERM JARNÍ DÁREK - PŘIPRAVTE SE NA LÉTO S BRONZ IMPULSE

ESTHEDERM JARNÍ DÁREK - PŘIPRAVTE SE NA LÉTO S BRONZ IMPULSE

Akcia bola ukončená 30.9.2023

Jaro se hlásí o slovo stále více a krásných slunečných dní nám pomalu bude přibývat. Abychom si je mohli užít naplno, připravili jsme si pro vás skvělý dárek. Při nákupu dvou různých letních produktů INSTITUT ESTHEDERM SUN CARE obdržíte od nás jako dárek sprej pro přípravu pleti na opalování ESTHEDERM BRONZ IMPULSE SPRAY 150ml v hodnotě 1790 Kč

Stačí, když si do objednávky přidáte dva různé opalovací produkty a dárkový produkt Vám bude do objednávky automaticky vložen. Pokud si objednáte 4 letní produkty, dárky obdržíte dva, atd. ;)

Esthederm Bronz Impulse je sprej na tělo a obličej určený k přípravě na opalování. Aplikujte na obličej a tělo 14 dní před opalováním ráno nebo večer (1x denně), nebo během 7 dnů ráno a večer (2x denně), nejlépe 20 min. před pobytem na slunci. Pokožka je připravena k opalování a je schopna se chránit. Pleť se rychleji a zdravěji opálí a zároveň se sama přirozeně ochraňuje před spálením a trvalým poškozením. Oživuje, nastartuje tvorbu hnědého barviva a naučí pokožku správnému opálení.

Dopřejte si komplexní SUN CARE péči o pleť a užijte si sluneční paprsky jako nikdy předtím.

Nabídka je platná v našem oficiálním eshopu www.esthederminstitut.cz a platí do vyprodání zásob.