DÁREK NA LETO OD INSTITUT ESTHEDERM

UŽIJTE SI SLUNEČNÍ DNI. DÁREK NA LETO OD INSTITUT ESTHEDERM - BEZPEČNÉ A KRÁSNÉ OPÁLENÍ

V HARMONII SE SLUNCEM A S KŮŽÍ, PŘIPRAVTE SE NA LÉTO

Slunečných dnů už máme stále více a my jsme si pro Vás proto opět připravili skvělý sluneční dárek :) Už při koupi 2 různých letních produktů Institut Esthederm Sun Care Vás odměníme oblíbeným tónovacím protivráskovým krémem na opalovaní BRONZ REPAIR SUNKISSED 50ml v hodnotě 2040,- Kč :) Pokud máte zájem o jiný dárek: jemný telový peeling GENTLE BODY SCRUB 200ml, napište nám to prosím do poznámky:) Dopřejte si komplexní SUN CARE péči o pleť a užijte si sluneční paprsky jako nikdy předtím.

Stačí, když si do objednávky přidáte dva různé opalovací produkty a dárkový produkt Vám bude do objednávky automaticky vložen. Pokud si objednáte 4 letní produkty, dárky dostanete dva atd;)

* Nabídka se nevztahuje ke koupi produktu Micellar AFTER SUN SHOWER GEL - TĚLOVÝ SPRCHOVÝ GEL PO OPALOVÁNÍ.

Jaro je již v plném proudu a dny jsou stále hezčí a slunečnější. Proto bychom už nyní měly myslet na krásné a bezpečné opálení. Především v případě pleti, která má sklon k tvorbě pigmentových skvrn. Rozhodněte se pro produkt Esthederm PHOTO REVERSE - ochranný krém pro pleť s pigmentovými skvrnami.

První sluneční péče, která zesvětluje pokožku i při pobytu na slunci. Odstraňuje pigmentové skvrny a zároveň pleť dokonale chrání před slunečními paprsky a negativními účinky slunečního záření. Je možné používat i jako denní krém za slunečného počasí. Aktuálně máme v nabídce už i PHOTO REVERSE TÓNOVANÝ, rozjasňující tónovanou sluneční péče proti pigmentovým skvrnám s velmi vysokou ochranou. Vybrat si můžete světle béžový nebo středně béžový odstín.

Klikněte a prohlédněte si kompletní nabídku produktů Institut Esthederm SUN CARE