Esthederm letní dárek

Letní dárek od Institut Esthederm.  AKCE UŽ UKONČENÁ

BEZPEČNÉ A KRÁSNÉ OPÁLENÍ V HARMONII SE SLUNCEM A S KŮŽÍ

AKCE UŽ UKONČENÁ

Milí zákazníci,

na toto léto jsme si pro Vás připravili skvělý dárek :) Už při koupi 2 různých letních produktů Institut Esthederm Sun Care Vás odměníme jedinečným produktem - BRONZ REPAIR SUNKISSED 50ml v hodnotě 77 €. Jediný produkt na trhu, který nabízí péči o pleť s vysokou ochranou před UV zářením a modrým světlem, protivráskové péče a zároveň sjednocuje barvu pokožky díky univerzálním krycímu "nude" efektu. Dopřejte si tuto sezónu komplexní SUN CARE péči o pleť a užijte si sluneční paprsky jako nikdy předtím.

Do poznámky v objednávce nám prosím napište jestli máte zájem o dvojslniečkový nebo trojslniečkový tónovaný krém na obličej:

Stačí, když si do objednávky přidáte dva různé opalovací produkty a dárkový produkt Vám bude do objednávky automaticky vložen. Pokud si objednáte 4 letní produkty, dárky dostanete dva atd;)

* Nabídka se nevztahuje ke koupi produktu Micellar AFTER SUN SHOWER GEL - TĚLOVÝ SPRCHOVÝ GEL PO OPALOVÁNÍ.

Jaro je již v plném proudu a dny jsou stále hezčí a slunečnější. Proto bychom už nyní měly myslet na krásné a bezpečné opálení. Především v případě pleti, která má sklon k tvorbě pigmentových skvrn. Rozhodněte se pro produkt Esthederm PHOTO REVERSE - ochranný krém pro pleť s pigmentovými skvrnami.

První sluneční péče, která zesvětluje pokožku i při pobytu na slunci. Odstraňuje pigmentové skvrny a zároveň pleť dokonale chrání před slunečními paprsky a negativními účinky slunečního záření. Je možné používat i jako denní krém za slunečného počasí.

Klikněte a prohlédněte si kompletní nabídku produktů Institut Esthederm SUN CARE

Zatím žádné produkty